Tuesday, May 25, 2010

::jom belajar tambah trafik:: =)

 salam readers,

tadi berbloghopping di blog pebret and tersinggah di 1 blog nih. 1 of his entry die explain cara macam mane nak tambah trafik. let's share some info here!!*wink*wink*

Sila ikut langkah-langkah berikut yer, kawan-kawan. hoho :-

1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.


2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.

1. Igauan
2. Ad- dai'
3. kakngah
4. zilhan
5. LYAfrina
6. download mp3 percuma
7. blog budak x-nakal
8. cara hidup baru abad 21
9. bila aku menulis blog
10. ~apekpunyaBlog~
11. My Big Family & Friends
12. ABCMILO
13. matdin (yang ni fofular..hehe)
14. http://inblog2share.blogspot.com/
15. belleshah



PERATURAN!!!
1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.

2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.

3. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625


Selamat mencuba!!!


p/s: paham ker? tak paham tanye ek!!ngeee~~




2 comments:

  1. x faham..sile ajr coz mcm menarik.....

    ReplyDelete
  2. dyan: nanti kite send kat email ,k.. =)

    ReplyDelete

No anonymous allowed here!!!

~~To Exchange Link Please Leave Your Links Here~~