Thursday, June 17, 2010

::rinastories's contest::

salam readers,
hehe. first time join contest. before this tak penah join pon mane contest even ade yang menganjur. arini tak tau nape terbukak hati minda dan perasaan nak join contest from Rinastories neh. bukan sebab nak kejar gift die. tapi saje nak try luck. hoho. kalau korang nak join pon boley klik sini. hehe.
syarat pertandingan tak susah. very the simple. hoho.

1) letak side banner seperti kat column belah kiri tuh.
2) letak 2 link list rinastories macam kat column belah kanan tuh. *sorry kalau tersalah kiri dan kanan* saye konpius ectelli. mwahaha.
3) buat 1 entry pasal contest neh. * macam yang aku tulis neh* and paste 2 banner tadi kat entry korang tuh.
*macam kat bawah nie*





4) tinggalkan post di ruangan common blog rinastories,k. bukan kat sini yer. hoho.

5) syarat da abeh. tapi ade optional step if tanak join via blog. more info klik sini, oke!!
owh contest neh berakhir 15th of july 2010. nak tahu lebey lanjut boley tengok kat blog rinastories yer!!ngeee~~




2 comments:

  1. salam..me blogwalking..good luck!!

    ReplyDelete
  2. to mama zharfan: salam. hehe..tq for blogwalking..

    ReplyDelete

No anonymous allowed here!!!

~~To Exchange Link Please Leave Your Links Here~~